Anmeldelse af Skovbogen – Skoven 8/2013

Skoven foto skovanmeldelse’Danmarks nye skove- Håndbog i skovrejsning og skovudvikling’

Kort resumé:
“Der er mange ting at overveje hvis man vil lave skovrejsning. Og man ikke ved ret meget om skovbrug i forvejen. Man kan få god hjælp i en helt ny håndbog: ’Danmarks nye skove- Håndbog i skovrejsning og skovudvikling’… Bogen henvender sig isæt til dem der overvejer eller planlægger at rejser skov. Den vil formentlig også kunne anvendes i undervisningen, fordi den kan ses som en lærebog om skovdrift – med hovedvægt på anlægsfasen… Bogen er grundig og kommer vidt omkring… Den kommende skovejer vil i hvert fald med bogen i hånden kunne snakke med om alle forhold vedrørende skovrejsningen når han kontakter en konsulent…”

Læs hele anmeldelsen her

Bogen udgives af Landskabsværkstedet, en non-profit organisation der arbejder med skov og landskab og har udarbejdet vurderinger af de sidste 20 års skovrejsning…

Pris 399 kr. Kan bl.a. købes via link på www.landskab.nu. Se under ’Køb bogen her’.