Køb din egen naturmobil applikation

Det naturlige lolland_telefon2Køb din egen naturmobil applikation

Med en naturmobil standard-applikation gør du det sjovt, nemt og vedkommende at bevæge sig rundt i både land og by og få ”Oplevelser under åben himmel”.

Via GPS og kortvisning kan brugerne vælge særlige temaer, læse om interessante steder, få praktiske oplysninger, finde ruter og stier, se andres oplevelser eller selv dele egne billeder og historier med andre.

Med en standard-applikation kan man hurtigt komme i gang, og via et online administrationsmodul selv uploade og opdatere sit indhold præcis som med en website. Desuden deler man sine udviklings- og markedsføringsomkostninger, hvis man vil med i et interesse-fællesskab med andre udbydere. Med tilkøb af en licens-løsning kan man også være sikker på, at appen holdes ajour og ikke forældes, når ny teknologi kommer på markedet.

Vil du prøve en Naturmobil app, kan du downloade ”Det Naturlige Lolland” til din Android eller iPhone. Læs mere her eller kontakt os!