Ny rolle til formanden

Søren Præstholm har igennem en årrække lagt det meste af sin professionelle arbejdstid i projekter og opgaver i Landskabsværkstedet ved siden af hvervet som formand. Søren har dog sideløbende været ekstern lektor på Institut for Geografi og Geologi på Københavns Universitet (KU), og fra sommeren 2012 er han tilbage på fuld tid i universitetsverdenen i en stilling på Skovskolen i Nødebo. Skovskolen er en del af det nye institut, der er dannet ved en sammenlægning af Skov & Landskab og Institut for Geografi og Geologi i forbindelse med fusioner på KU.  Søren skal indgå i Videncenter for Friluftsliv og Naturformidling og være med til at bygge bro medlem aktiviteterne og uddannelserne på Skovskolen og forskningsmiljøerne på de øvrige afdelinger på det nye institut. Samtidig fortsætter han dog som formand for Landskabsværkstedet og vil således stadig være en central figur i Landskabsværkstedets virke og professionelle netværk.

“Efter nogle spændende år med praksisnære og udviklingsorienterede projekter i Landskabsværkstedet, så glæder jeg mig til igen også at få fingrene i forskningen”, udtaler Søren og fortsætter: “Det bliver naturligvis hårdt at vinke farvel til dagligdagen på Landskabsværkstedets vidunderlige kontor i Frederiksberg Have. Det hjælper lidt at vide, at der er dygtige medarbejdere til at tage over – ingen er jo uundværlig, selvom man gerne vil bilde sig det ind..”

Den daglige ledelse overtages af chefkonsulent Jørgen Nimb Lassen, der kan kontaktes på 30 70 75 18.