Naturmobil – prøv ny version

Prøv den spritnye naturmobil-app:
Det naturlige Lolland. Se mere her

Konceptet gør det sjovt, nemt og vedkommende at bevæge sig rundt i land og by og få ”Oplevelser under åben himmel”.

Via GPS og kortvisning kan man vælge temaer, læse om interessante steder, få praktiske oplysninger, finder ruter og stier, se andres oplevelser eller selv dele egne billeder og historier med andre. Med NaturMobil kan man hurtigt komme i gang. Desuden deler man sine udviklings- og markedsføringsomkostninger i et interesse- fællesskab med andre udbydere. Man kan også være sikker på, at løsningen holdes ajour og ikke forældes, når ny teknologi kommer på markedet. Setup’et er ligeledes unikt ved sit indhold af faglig høj kvalitet, som hurtigt kan opdateres via et online administrationsmodul.

Vil du selv have en naturmobil for dit område, så kontakt os!

Se også www.naturmobil.dk.